Over Walhout Trouwauto's

De liefde voor Amerikaanse auto's

Sinds 2009 bezochten wij ieder jaar Amerika. Eerst voor het bedrijf van mijn ouders, later voor vakanties. Hierdoor is de liefde ontstaan voor Amerikaanse auto’s. In 2013 kwam de eerste Amerikaanse auto richting Nederland. Al snel volgden er 2 andere auto’s. Oktober 2018 is de Chevrolet Camaro naar Nederland gekomen. Samen met de Dodge Ram, Dodge Charger, Chevrolet Corvette maakt dit dat we voor een groot doelgroep bereikbaar zijn.

Veel mensen wisten dat wij Amerikaanse auto’s hadden, hierdoor kregen wij steeds vaker de vraag of we ze niet wilden verhuren voor hun bruiloft. Vanuit mijn opleiding op het Cios in Goes kreeg ik aangeboden om het vak ondernemerschap te kiezen en je eigen bedrijf op te starten. Hieruit zijn wij op 1 Januari 2018 ontstaan.

De auto’s staan allemaal bij ons op het terrein, zodat u altijd kan komen kijken naar de auto’s en/of eventueel een proefritje maken. Dit allemaal zodat u helemaal zeker bent met welke auto u uw fantastische dag zult beleven.

Onze werkwijze

Stap 1

U heeft informatie of een offerte aangevraagd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stap 2

Informatie aanvraag of offerte aanvraag is helemaal duidelijk en u beslist of u naar de auto wilt komen kijken. Hier bespreken we ook alles over de dag wanneer u de auto wilt gaan huren.

Stap 3

Offerte wordt gemaakt en het contract wordt getekend. Op de afgesproken datum kunt u de auto ophalen of wordt hij bij u voor de deur thuis afgeleverd.